Levering

Normalt pakker og sender vi ordren din samme dag eller påfølgende virkedag som vi mottar bestillingen, og du mottar du varene 2-5 dager etter at vi har mottatt din bestilling. Pakken kommer enten direkte i postkassen din eller til postkontoret. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, og du vil bli fakturert for de reelle fraktkostnadene.

 

Betaling

Hvis du har valgt postoppkrav, vil oppkravsgebyr komme i tillegg til fakturabeløpet.

 

Kansellering/refundering
Så fremt ordren ikke er under behandling (forsendelsen er pakket og eller/sendt), kan du gå inn på "din side" å kansellere ordren. Dette gjelder kun for de som har opprettet konto i butikken. For kunder som har brukt "hurtigkasse" bes ta kontakt via vårt kontaktskjema.
Om du bruker angreretten og har betalt forsendelsen på forskudd (f.eks. via VISA/MasterCard), vil vi refundere innbetalt beløp innen 14 dager.

  

Retur/bytte

Fyll ut vedlagt skjema og send pakken til oss. Kunden må betale reel frakt for retursending og for evt. utsendelse av ny vare.